Flyttstädning Stockholm


Flyttstädning Stockholm

Vi på Städexpressen AB utför billig flyttstädning i Stockholm med lång garanti. Vi arbetar även i övriga delar av Södermanland, Uppland och Östergötland på bland annat följande orter: Uppsala, Norrköping, Linköping, Eskilstuna och Västerås.

Vi har länge utfört flyttstädning i Stockholm med goda resultat men vi kan även utföra andra uppdrag såsom fönsterputsning i Stockholm och kontorstädning i Stockholm. Vi har fasta och låga priser på våra flyttstädningar och vi lämnar 3 dagars garanti på vårt arbete. Du kan därmed lita på att om du anlitar oss till att flyttstäda hos dig så blir du nöjd. Vi tycker inte om att ha missnöjda kunder och vi städar och skrubbar tills det blir skinande rent och du är nöjd. Eller som vi också tycker om att uttrycka det:  ”we scrub harder”.

Städexpressens personal är experter på flyttstädning i Stockholm och kan rycka ut på nolltid om du vill boka. Vår städning är av hög kvalité och vi använder självklart enbart miljövänliga produkter.

Vi har fasta, låga priser och garanterar att du blir nöjd med både våra priser och med vår städning.

Vill du veta mer om vår verksamhet i Stockholms-regionen? Tveka då inte att kontakta oss på mail info@stadexpressen.com eller telefon 0762-272165 / 0700-926730. Vi svarar på inkommande mail inom 24 timmar året om. Vi väntar på att du hör av dig…

Med vänlig hälsning,
Städexpressen AB i Stockholm
Experter på Flyttstädning Stockholm