Om oss


Vi som utför flyttstädning i Stockholm

Vi som arbetar på Städexpressen AB är ett tjugotal personer med olika bakgrund som alla har en sak gemensamt och det är att vi vill leverera städning av bästa kvalité till våra kunder. Städexpressen AB har grundades  i Lund men vi arbetar över hela södra och mellersta Sverige – däribland Stockholm. Verksamheten startade under 2007 som enskild firma och övergick efter kort tid till aktiebolag. Vi utför alla typer av städtjänster men vår specialité är flyttstädning.

Städexpressen AB är givetvis godkända för F-skatt.. Vårt företag är försäkrat vid If för eventuella skador hos kund på upp till tio miljoner kronor. Vi betalar även försäkringar för vår personal ifall de skulle råka skada sig under arbetstid.

Städexpressen vill växa och eftersträvar att bli ett av de största företagen inom städbranschen i hela södra och mellersta Sverige. För att kunna uppnå dessa mål försöker vi i största möjliga utsträckning implementera de policies som styr vår verksamhet.

Vår personal har dokumenterad erfarenhet från olika typer av städning,  är punktlig och utför arbetet inom begärd tid, är drogfri, skötsam och hederlig.

Vi eftersträvar att hålla en så god kvalité som möjlighet på städningen. Kundens önskemål är grundläggande för hur vi arbetar och vi strävar alltid efter att göra kunden nöjd. Vi garanterar att du som kund alltid är helt nöjd med våra tjänster, annars kompenserar vi dig så att du blir nöjd. Vi utreder noggrant eventuella reklamationer, dokumenterar och utvärderar dem så att vi lär oss inför framtiden.

Organisationsnummer: 556827-4673
Bankgiro: 5317-8836
Vi är godkända för F-skatt.

Adress:
Frejgatan 13,
114 79 STOCKHOLM

Telefon: 0700-926730 / 0762-272165
E-post: info@stadexpressen.com